Nyhetsbrevskola

Planera konferensen på bra sätt

Något som många verksamheter har idag, det är konferenser och möten av olika slag. Det är bra idé att planera in din konferens på bra sätt, så att du får med alla de delar du behöver. Det oavsett om du ska satsa på att ha konferens Åkersberga eller någon annanstans. 

Allra först är det bra att se till att ha ett mål och syfte med konferensen. Det är utifrån detta som du sedan kan välja vad för typ av konfensanläggning det kan vara som passar att använda er av. 

Andra viktiga saker är så klart vad det får kosta, sätt en budget! Det är även ett måste att planera in ett datum och bestämma om det ska vara en konferens med övernattning eller inte.

Annat att tänka på

En agenda för varje dag är bra att planera in så att alla vet vad som ska ske och när. Planera även in pauser, med fika, lunch och annat. Kolla upp vad för teknik du måste ha, samt om det ska ske aktiviteter som ska göras tillsammans. 

När all planering är klar, boka in din konferensanläggning samt boka in allt annat som teknisk utrustning, mat och annat. Tryck upp ett program som alla deltagare kan få ta del av innan konferensen. 

Idag finns det många konferensanläggningar som kan hjälpa till med att planera in din konferens på bra sätt med, så hör med den anläggning du tänker boka hur mycket de kan assistera med.

6 Apr 2022